Behang door uw schilder uit Nijmegen

0900 Schilder is er ook voor uw behangwerk. Bent u uitgekeken op uw oude behang? Is uw behang aan vervanging toe? Bent u verhuisd en moet uw nieuwe woning behangen worden? Wij zijn u van dienst. Met nieuw behang is uw woonkamer of keuken weer als nieuw. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en verschillende soorten behang.

Verschillende soorten behang

Er zijn verschillende soorten behang. Wij zetten een paar voor u op een rijtje.

  • glasweefsel. Gemaakt van dun geweven stof, meestal kunststof. Zeer geschikt voor beschadigde muren, poreuze muren of muren met scheuren. Door de structuur van het behang zijn deze beschadigingen niet zichtbaar. Tevens zorgt de structuur voor een warme en luxueuze uitstraling.
  • simplex. Gemaakt van een enkele laag papier en vaak voorzien van een fijn reliëf. Belangrijk: de muur moet mooi glad zijn voor u gaat behangen.
  • duplex. Bestaat uit twee lagen papier. De muur hoeft niet helemaal glad te zijn voor u begint met behangen.
  • vinyl. Heeft papier aan de achterzijde en een vinyllaag aan de voorkant. Het is uitstekend overschilderbaas en afwasbaar.
  • vlakvinyl. Heeft ook een achterzijde van papier en een vinyllaag aan de voorzijde. De structuur is hard en vlak. Het is zeer goed schoon te maken.

Hoeveel behang heeft u nodig?

Als u uw kamer of hal wilt (laten) behangen, moet u weten hoeveel rollen behang u aan moet schaffen. Noteer hierbij altijd de volgende punten: de hoogte van uw plafond, de rollengte van het behang dat u wilt kopen en de totale breedte van alle wanden, exclusief deuren en ramen en de rolbreedte van het behang dat u wilt aanschaffen. Vervolgens kunt u berekenen hoeveel rollen behang u nodig zult hebben. Komt u er niet uit? Schakel de schilder uit Nijmegen in! Wij helpen u graag.

Vraag gratis een offerte aan >>