Binnenschilder in Nijmegen

Is het tijd om uw woning of bedrijfspand van binnen op te knappen? Heeft uw deurpost nodig een nieuwe verflaag nodig? Heeft u last vast lekkagevlekken op uw plafond? Of bent u toe aan een nieuwe kleur op uw muur? 0900 Schilder is uw schilder voor al het schilderwerk in uw huis.

Wij zijn specialist in het verven van muren tot houtwerk en van kozijnen tot plafonds. Schakelt u bij binnenschilderwerk in/om Nijmegen daarom de diensten in van 0900 Schilder!

Kleuradvies door uw schilder

Weet u niet goed te kiezen in welke kleuren u uw woning van binnen wilt beschilderen? Wij kunnen u daarbij helpen. Kleuren hebben een grote invloed op de sfeer en de uitstraling van uw woning. Zo maken donkere kleuren een ruimte intiem maar ook klein en lichte kleuren een ruimte juist fris en groot. Een eerlijk en professioneel kleuradvies kunt u opvragen bij onze binnenschilder.

Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteitsproducten en materialen. Ook gebruiken wij uitsluitend professionele verf die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en volgens uw wensen.

Vraag gratis een offerte aan >>